Turcinești: Și-a bătut soția cu pumnii și cu picioarele

410

La data de 8 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de o femeie, cu privire la faptul că, a fost agresată fizic de către soț.

Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat faptul că, cele sesizate se confirmă, în sensul că, în timp ce apelanta se afla la domiciliu în vârstă de 39 de ani, din comuna Turcinești, împreună cu soțul său, de 44 de ani, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan, acesta ar fi exercitat acte cu violență asupra sa, a lovind-o cu pumnii și picioarele în zona capului și a corpului.

A fost întocmit formularul de evaluare a riscului și a rezultat existența unui risc iminent care a justificat emiterea unui ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, împotriva bărbatului, prin care s-a dispus evacuarea temporară a acestuia din locuința situată în comuna Turcinești, fiindu-i interzis să se apropie la mai puțin de 50 m față de femeie și de locuința sa.
În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violență în familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here