A fost trimisă la un spital din București, fără medic în ambulanță. Starea ei este acum extrem de gravă, ajungând la secția ATI din SJU Vâlcea. Apel umanitar!

271

O femeie din Târgu Cărbunești se zbate între viață într-un spital din București, iar pe paginile de socializare s-a făcut un apel public pentru donarea de sânge, femeia aflându-se în comă indusă.

Problema este că aceasta ar fi fost transportată spre Capitală într-o ambulanță fără medic, iar starea de sănătate i s-a înrăutățit pe drum, ajungând la secția ATI a unui spital din Vâlcea. Asistenta a fost depășită de situație, după cum se arată în postarea de pe Facebook a unei persoane apropiată situației: ,,Profesionalismul celor din Spitalul Orășenesc Târgu Cărbunești. Au trimis o pacientă într-o stare foarte gravă la București într-o salvare fără medic. Pe drum starea acesteia s-a înrăutățit, asistenta a fost depășită de situație și așa au ajuns la secția ATI Spitalul Județean Râmnicu Vâlcea. Acum este intubată în comă indusă, numele ei este Ochian Ileana și are nevoie urgent de sânge. Cine poate dona, să specifice pentru Ochian Ileana. Are nevoie de ajutor. Doamne ajută. Cu ani în urma fratele ei a murit pe holurile Spitalului Orășenesc Târgul Cărbunești, plimbat de la un cabinet la altul.. PROFESIONALISM!?”, a scris un apropiat al situației.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here