Mitriță a avut nevoie de psiholog, după ce a ratat EURO

164

Alexandru Mitriță a fost căpitanul Universității Craiova în victoria obținută de olteni, 4-2, în etapa a doua a Superligii, cu UTA Arad. Mitriţă a dat un gol şi o pasă decisivă în succesul de pe „Ion Oblemenco”, fiind declarat omul meciului cu bănățenii. Zajkov, Paradela și Baiaram au mai înscris pentru „juveți”, care au acumulat patru puncte după primele două runde ale campionatului. Alb-albaștrii au o săptămână cu meciuri foarte dificile. Urmează confruntarea europeană cu NK Maribor, joi, 25 iulie, în Slovenia, iar apoi meciul cu CFR Cluj, care se va disputa în Gruia, duminică, 28 iulie, de la ora 22.00.
După confruntarea cu arădenii, Mitriță a recunoscut că a apelat la un psiholog pentru a trece de dezamăgirea provocată de absența sa de la EURO 2024.
„Important e că am câştigat, aveam nevoie de cele trei puncte. Un meci controlat în totalitate de noi, am făcut cadou un gol. Nu a fost nimic, important e să rămân puternic mental. M-am antrenat cu psiholog aceste săptămâni să fiu mai puternic. Tot ce apare nu mă doboară, ci mă face mai puternic. Şi pentru acest lucru aveam nevoie să fac următorul pas. Eram blocat la un nivel şi aveam nevoie să trec la următorul. Încă nu sunt pregătit sută la sută, nici echipa nu este sută la sută. Toţi care au venit sunt jucători importanţi, este un grup minunat. Vreau să o iau pas cu pas, avem un meci important şi în Conference League, nu mai vreau să repetăm greşelile de anii trecuţi”, a declarat Mitriță. MVP-ul oltenilor din sezonul precedent a reușit 16 goluri și 13 pase decisive în campionat, fiind primul jucător la contribuții ofensive în Superligă.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here