A lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului

330

Un biciclist a fost lovit de mașină în seara zilei de 20 iulie.  Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, din comuna Bâlteni, a sunat la 112 să anunțe că a fost victima unui accident rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe DN 66, din direcția localității Bâlteni către Rovinari, ar fi fost acroșat cu partea dreaptă de un autoturism, de culoare neagră, care se deplasa pe sensul opus de mers și care a părăsit locul producerii accidentului.

Conducătorul autoturismului implicat în accidentul rutier a fost identificat de polițiști în localitatea Fărcășești, în zona carierei miniere Roșia, în persoana unui bărbat, în vârstă de 20 de ani, din sat Peșteana Jiu, județul Gorj.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea bărbatului de 33 de ani, care a fost transportat la Spitalul Rovinari, pentru  acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea  locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here