Au spus “da” de Valentine`s Day

335

foto valentine`s day 024Două perechi de îndrăgostiţi din Târgu-Jiu, au decis să îşi unească destinele chiar de Ziua Îndrăgostiţilor şi nu oriunde ci chiar la Poarta Sărutului.

Tinerii spun că au ales această zi pentru că este una mai specială, îndrăgostiţii de peste tot declarându-şi sentimentele de Valentine`s Day.

Iubirea a fost sărbătorită la Târgu-Jiu printr-o serie de manifestări şi surprize organizate, în special, pentru tinerii îndrăgostiţi. Evenimentele festive au debutat prin oficializarea căsătoriilor la Poarta Sărutului. “Este deja o tradiţie. Ce alt loc mai bun pentru unirea a două destine se poate găsi, decât Poarta Sărutului”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul oraşului Târgu-Jiu. Astfel, cu mai multă sau mai puţină emoţie, două perechi de tineri au spus “da” în prezenţa a zeci de oameni care au vrut să le fie alături. Manifestările au continuat la foişorul din Parcul Central, unde îndrăgostiţii au primit şi cadouri pentru curajul de a-şi declara iubirea în public. Au urmat spectacole, dar şi o piesă de teatru oferită de actorii Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Intrarea s-a făcut pe bază de invitaţii gratuite, care au putut fi procurate de la sediul primăriei, în timpul săptămânii trecute.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here