Amalia Enache şi-a petrecut vacanţa în Tenerife

391
Amalia Enache, prezentatoarea Ştirilor Nopţii de la Pro TV, a avut parte de o vacanţă însorită şi odihnitoare, numai bună pentru un început de an. “Am plecat din ţară pe o vreme destul de mocirloasă, imediat după Revelion, pe 1 ianuarie la prânz, să mă întâlnesc cu soarele.

Şi l-am găsit din plin. Am fost în Tenerife, o insulă spaniolă vulcanică din Oceanul Atlantic. Aveam aşteptări de vreme primăvăratică şi am avut în fiecare zi cam 30 de grade. Aşa că cel mai mult timp am lenevit la plajă, pentru că nu prea te poţi abţine să faci asta când ştii că e toiul iernii”, povesteşte Amalia.

Cu fiecare telefon primit de acasă, de la prieteni, Amalia simţea tot mai mult că trăieşte un vis frumos. “Primeam veşti de acasă despre zăpadă şi mi se părea că eu sunt într-un fel de vis. Soarele, oceanul, vegetaţia sunt aşa nişte mângâieri pentru simţuri, pentru gânduri, pentru o perioadă în care îţi aduni puterile!”, a declarat Amalia. Amalia s-a întâlnit şi cu farfurii zburătoare în Tenerife: “Într-o seară am mâncat la un restaurat care experimentează conceptul de farfurii zburătoare la modul cel mai concret. Adică, farfuria nu stă pe masă ci e ţinută în aer de un câmp electromagnetic, la vreo 10 centimetri de masă. Amuzant!”, spune simpatica prezentatoare.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here