Tehnici Feng Shui pentru prosperitatea casei

768
poza feng shuiNu aşezaţi aragazul şi chiuveta faţă în faţă decât dacă unul dintre ele este într-un loc izolat, deoarece apa distruge focul, ceea ce reprezintă distrugerea bunăstării familiei. Nu aşezaţi aragazul şi chiuveta prea apropiate, pe acelaşi suport, deoarece apa distruge focul. Atârnaţi deasupra aragazului clopoţei de vânt din metal, cu cinci vergele goale pe dinăuntru, pentru a dubla suma de bani de care dispuneţi.

Nu amenajaţi locuinţa în aşa fel încât, atunci când intraţi prin uşa principală, să puteţi vedea bucătăria. În caz contrar, veţi fi prea interesat de mâncare şi veţi avea probleme cu greutatea corporală.
Nu amplasaţi frigiderul în zonele de este sau SE, cărora le corespunde elementul lemn. Deşi utilizarea sa principală, respectiv depozitarea şi conservarea alimentelor, ceea ce înseamnă asigurarea hrănirii, este asociată de obicei cu zona de est, frigiderul este confecţionat din metal, care distruge elementul lemn.
Păstraţi orezul într-un recipient cu capac, pentru a-l proteja împotriva gângăniilor şi a-l depozita fără a fi la vedere. Pentru a asigura prosperitate şi abundenţă continuă pentru familia dumneavoastră, aşezaţi deasupra recipientului cu orez un plic roşu norocos cu trei monede vechi sau din argint. Schimbaţi plicul înainte de fiecare An Nou chinezesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here