Găsit înecat în Gilort, lângă bicicletă!

1420

Trupul neînsuflețit al unui bărbat de 45 de ani din Turburea a fost găsit ieri în albia râului Gilort, în apropierea unei punți folosită de localnici pentru traversarea apei.
În apropierea acestuia se afla și bicicleta cu care plecase de acasă, de trei zile, timp în care nu l-a mai zărit nimeni. Bărbatul este cunoscut în localitate cu viciul alcoolului și, cel mai probabil, a alunecat de pe punte când încerca traversarea acesteia cu bicicleta, fiind greu de crezut că s-ar fi încumetat să intre cu bicicleta în apă pentru a trece Gilortul.
Alarma s-a dat ieri, în jurul prânzului, când un localnic a făcut macabra descoperire. La fața locului s-au mobilizat pompieri și medici, dar nimeni nu a mai putut face ceva pentru salvarea bărbatului.
Acesta era mort de mai mult timp, iar trupul său înghețase în apă, mai ales că în cursul nopții termometrele au arătat temperaturi negative și la Turburea. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte ale decesului, trupul neînsuflețit fiind transportat la Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here