Două proteste la Târgu Jiu, duminică

2152

Președintele SOS Gorj, a anunțat că în fața Prefecturii Gorj va avea loc un miting de protest împotriva Guvernului, între ora 11.30 și 13.30.  Oamenii ies în stradă și vor protesta împotriva măsurilor de austeritate luate de Guvernul Ciolacu. Diana Șoșoacă va participa și ea la acest protest care va avea loc pe 12 noiembrie”, a declarat Ion Fugaru în presa locală.

De asemenea, un protest este anunțat și de liderului filialei Gorj a PRR, Dumitru Miroiu, miting care va avea loc la ora 11.00, după cum a anunțat acesta.

liderii acestor partide îi așteaotă și pe minerii și energeticienii din CE Oltenia, nemulțumiți fiind și aceștia de Guvern, mai ales după ce a aprobat noua lege a pensiilor în care din cei 13 ani de reducere a vârstei de pensionare pentru cei care au lucrat în producție, au fost eliminați trei ani.

1 COMENTARIU

  1. Oare astia reprezinta GORJUL militianul Fugaru si acest Miroiu care se pare ca nu este prea curat in afacerile pe care le face?Astea sunt valorile Gorjului,cei care nu stiu sa numere prin cate partide au trecut???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here