Subprefectul Romanescu a avut alături de Revelion doar una dintre fiice

423
marcelSubprefectul de Gorj, Marcel Romanescu a petrecut noaptea dintre ani alături de colegii săi din cadrul Instituţiei Prefectului. „A trebuit să mă adaptez şi eu colegilor, să fac echipă cu ei, şi mi-am luat şi fetiţa cea mare şi am petrecut la Ţicleni, la complexul hotelier al lui Dian Popescu”, ne-a declarat Romanescu. Acesta s-a distrat până la orele 4 dimineaţa, iar în prima zi a noului an s-a întors la Ţicleni pentru a închina o cupă de şampanie în cinstea onomasticii prefectului, Vasile Liviu Andrei.

Marcel Romanescu nu a dorit să facă public ce cadouri a primit Andrei, menţionând că de aceste lucruri s-au ocupat „cei de la cabinet”.

Revelionul din acest an a fost unul diferit pentru Marcel Romanescu deoarece nu a mai petrecut alături de familie, la ţară la Turcineşti, şi nu a putut s-o aibă alături şi pe fiica cea mică, Roberta Mihaela. „Am lăsat-o la ţară în grija mamei mele deoarece ştiu că nu putea să reziste o noapte întreagă alături de adulţi, fiind doborâtă de oboseală”. Din fericire, cealaltă fiică, Alexandra Romina, le-a putut sta alături părinţilor în noaptea dintre ani.
„Ca un ritual, şi Revelionul trebuia să-l petrec la ţară, dar a trebuit să fac echipă cu cei din Prefectură, deoarece spre deosebire de anii trecuţi când eram parlamentar, de data, aceasta nu mai eram singur”, a menţionat subprefectul.
N-a asistat la tăierea porcului
Spre mulţumirea familiei, Romanescu şi-a petrecut Sărbătoarea Sfântă a Crăciunului la Turcineşti, acolo unde s-a reunit întreaga familie. „Totul a fost superb, peisajul era unul de vis, am avut parte de o ninsoare plăcută, iar atmosfera era una de pace şi înţelegere, aşa cum trebuie să fie într-o familie”. Acesta este de părere că zilele de Crăciun reprezintă o perioadă în care te încarci cu energie şi te bucuri de miracolul Crăciunului. Nici brăduţul nu a lipsit din casa familiei Romanescu, spre bucuria micuţelor.
Totodată, cu câteva zile înainte de Sărbători, Marcel Romanescu a fost prezent la tăierea porcului, însă a asistat… mai de departe. „Nu mă bag nici măcar la tăierea unei găini, iar la sacrificarea porcului nici nu m-am uitat, deoarece sunt mai milos de felul meu. Însă, după ce a fost doborât la pământ, am mers şi eu lângă porc pentru a mă da curajos”, ne-a declarat cu zâmbetul de buze subprefectul.
Vrea ca fetele să-i rămână în Gorj
Cu multe gânduri bune a păşit în 2010 şi Marcel Romanescu, acesta dorind sănătate tuturor gorjenilor, aceleaşi gânduri fiind valabile şi pentru familia sa. „Vreau ca toţi să avem speranţa viitorului de mai bine atât pentru fiecare persoană cât şi pentru copii. Şi spun asta deoarece încă de pe acum mă gândesc la viitorul fetiţelor mele şi aş dori ca acestea să-şi facă o carieră pe meleagurile gorjeneşti, însă dacă lucrurile vor merge mai rău pentru judeţ, cred că se vor orienta spre alte localităţi”, a mai adăugat acesta.
De asemenea, el vrea ca patima din politică să se mai diminueze şi să lase loc înţelegerii. “Vreau să văd asta nu numai în Gorj, ci şi la nivelul întregii societăţi româneşti”, a încheiat subprefectul.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here