Amendă și activitate sistată temporar, la Kaufland Târgu-Jiu!

5828

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) au amendat, săptămâna trecută, cu peste 1,7 milioane de lei, 65 de magazine Kaufland din toată ţara. În urma controalelor, a fost închisă temporar zona de alimentaţie publică pentru 49 de magazine, până la remedierea deficienţelor.

Întrebat despre situația de la Târgu Jiu, comisarul șef al CJPC, Constantin Milosteanu, a declarat:
,,Ca urmare a solicitării domnului Horia Miron Constantinescu, CJPC Gorj a efectuat în data de 13.10.2023 o acțiune de control la zona de alimentație publică Grill din cadrul hypermarket-ului Kaufland din municipiul Târgu-Jiu.
Au fost constatate următoarele abateri: produse și proceduri nesigure; fripteuză cu depuneri grosiere de grăsime și ulei ars; agregate ce nu erau igienizate corespunzător; rafturi și paviment murdare.
Pentru aceste abateri, operatorul economic a fost sancționat contravențional cu 10.000 lei, au fost distruse 11,85 kg produse alimentare în valoare de 517 lei și a fost dispusă măsura de oprire temporară a prestării serviciilor de alimentație publică (OTPS) în zona Grill.
Ulterior, activitatea s-a reluat, după ce neregulile au fost remediate”, a mai precizat acesta.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here