Ziua Educației, marcată în mod inedit de preșcolarii de la Grădinița Nr 1 din Târgu Jiu

1945

,,Fiecare copil pe care îl educăm este un om pe care îl câștigăm”. Sub îndemnul acestui slogan, cadrele didactice prof. Ramona-Ștefania Popescu și prof. Oana-Anisia Conteș de la Grupa Mică A împreună cu prof. Mariana-Ramona Pavel de la Grupa Mijlocie A au marcat acest eveniment prin manifestări specifice, ce au avut drept obiectiv promovarea importanţei acestei zile.
Astfel, s-a desfășurat activitatea „Educație și Prietenie” din Cadrul Proiectului de parteneriat ,,Reușim Împreună!” alături de Cosmin-Constantin Covrig profesor de educație fizică și sport de la Liceul Teoretic Novaci,
Partenerii s-au întâlnit, prin intermediul platformei GoogleMeet, unde au împărtășit mesaje de prietenie, au prezentat posterele confecționate, cu un conținut specific, au împărtășit impresii și gânduri legate de activitățile diesfășurate cu această ocazie.
Micuții și-au exprimat gândurile în felul lor unic, sincer și cald, specific vârstei de copil, Materialele realizate de preșcolari au fost expuse în sala de grupă și pe holurile grădiniței..
Programul dedicat acesei zile a fost încheiat într-o notă veselă de sport și mișcare
,,Extrem de importantă în viața copiilor este mișcarea întrucât îi îmbunătățește sănătatea, fizicul cât și psihicul. Sportul contribuie la dezvoltarea copiilor îl constituie creșterea încrederii de sine. Deoarece participă la diferite activități sportive acesta primește laude din partea părinților și din partea coechipierilor laude ce duc la un nivel de încredere de sine crescut, astfel copilul reușește să își gestioneze emoțiile și să se bazeze pe abilitățile sale.” relatează prof. Cosmin-Constantin Covrig de la Liceul Teoretic Novaci care a ținut să marcheze această zi prin sport.
„Educația presupune dăruire continuă, dar și o strădanie neîntreruptă în căutarea și atingerea desăvârșirii, deci bucurie, împlinire și responsabilitate deopotrivă”, a transmis directorul Grădiniței cu P.P. Nr 1 Tg-Jiu Elena-Claudia Burci.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here