Ziua internațională a persoanelor vărstnice, sărbătorită la TURBUREA

1016

Ziua internațională a persoanelor vărstnice a fost sărbătorită așa cum se cuvine în județul Gorj, printre localitățile care au organizat această sărbătoare a seniorilor numărăndu-se și comuna Turburea.
Primarul localității gorjene, dl. Ion Bărcă, ne-a declarat că ,,la fel ca în fiecare an, și acum, pe 1 octombrie a.c., organizăm Ziua persoanelor vărstnice în cantina primăriei, și vom oferi seniorilor, pe lăngă o masă tradițională cu aperitive, sarmale și friptură, prăjituri, vin, suc și țuică”. Întrebat despre numărul de participanți la evenimentul din 2023, edilul comunei Turburea a apreciat că vor fi undeva la 450 de invitați, iar domnia sa va sacrifica din pospodăria proprie un porc pentru masa festivă.
Participanții la evenimentul ,,Ziua internațională a persoanelor vărstnice” au primit de asemenea căte o ciocolată si o șampanie, iar atmosfera de sărbătoare a fost asigurată de către o formație de muzică populară din zonă. Autoritățile locale din comuna gorjeană Turburea au alocat pentru ediția din acest an a Zilei persoanelor vărstnice suma de 20.000 de lei nori, în contextul în care preparatele din carne de porc au fost preparate din porcul sacrificat în gospodăria edilului comunei, Ion Bărcă. În legătura cu atmosfera de la acest eveniment și căt de bine s-au simțit invitații din Turburea, vă lăsăm și pe dumneavoastră să vă convingeți din aceste imagini.
Marius STOCHIȚOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here