Patru jucători ai Universității Craiova, în echipa ideală

1521

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat cel mai bun unsprezece al etapei cu numărul 5 din Superligă. Cei mai mulți fotbaliști din echipa ideală provin de la Universitatea Craiova. Oltenii au reușit să se impună cu 4-1 la Iași, în fața Politehnicii. Jovan Markovic, Andrei Ivan, Alexandru Mitriță și Ante Roguljic au marcat pentru ,,juveți”. Mitriță și Roguljic sunt doi dintre jucători Ştiinței aleși de LPF. Ştefan Vlădoiu și Nicușor Bancu completează ,,trupa”.
PORTAR
Lukas Zima (Petrolul Ploiești) – A avut șase intervenţii, contribuind din plin la succesul ploieştenilor pe terenul rivalei.
FUNDAŞI
Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) – Introdus la pauză, a dominat flancul drept. A oferit pasa decisivă la golul reuşit de Markovic.
Paul Papp (Petrolul Ploiești) – O prestaţie fără greşeală. Experimentatul fundaş al prahovenilor a fost ca un zid în faţa atacurilor adverse.
Josue Homawoo (Dinamo) – Aflat la debut în campionatul României, a făcut un meci solid, fiind, la final, printre remarcaţii partidei.
Nicuşor Bancu (Universitatea Craiova) – Căpitanul Universităţii şi-a mobilizat colegii în momentele dificile, reuşind împreună să întoarcă rezultatul şi să plece de la Iaşi cu toate punctele puse în joc.
MIJLOCAŞI
Sekou Sidibe (FC U Craiova 1948) – A făcut unul dintre cele mai bune meciuri în SuperLiga României. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Vasile Jardan (Oţelul Galați) – A avut o evoluţie remarcabilă în zona centrală, depunând un efort consistent pe durata celor 64 de minute în care s-a aflat în teren.
Ante Roguljic (Universitatea Craiova) – Deşi a evoluat doar în ultima jumătate de oră, a fost la înălţime! A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.
Alexandru Mitriţă (Universitatea Craiova) – A făcut un meci perfect! A marcat, a pasat decisiv şi a fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de Universitatea.
ATACANŢI
Aurelian Chiţu (FC U Craiova 1948) – Are un început formidabil de sezon. Contra celor de la FC Voluntari, vârful oltenilor a marcat un gol şi a oferit un assist.
Dennis Politic (Dinamo) – A fost principalul pericol pentru poarta botoşănenilor. Ultima acţiune ofensivă dintre cele iniţiate de el s-a încheiat cu golul victoriei.
ANTRENORUL ETAPEI
Florin Pîrvu (Petrolul Ploiești) – A pregătit perfect meci cu Rapid, iar la final s-a bucurat de prima victorie din carieră într-un asemenea derby.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here