SURSE: Daniel Pităroiu ar urma să fie noul membru în Directoratul CEO

2032

Un nou membru în Directoratul CEO! Daniel Pităroiu, vechi în sistemul energetic și având legături durabile cu Ydail, firma familiei senatorului Iordache, ar urma să fie numit în Directoratul CE Oltenia, arată surse politice.

Cotidianul Gorjeanul relata, în 2017: ”De profesie economist, Daniel Pităroiu a plecat din CE Oltenia în timpul mandatului lui Laurențiu Ciurel, mai exact pe când ocupa funcția de Director Financiar al companiei de stat. Acesta a renunțat la post în ziua mitingului minerilor din 2013, când salariații CEO, ieșiți în stradă, au strigat “Pităroiu-Roiu”, și s-a dedicat activităților private profitabile din orașul Filiași. De altfel, în Filiași ajunge să candideze fără succes la funcția de primar, din partea PNL, în vara anului trecut, și să presteze pentru un timp pentru firma Ydail de la Turceni, aparținând afaceristului Ion Iordache. În 2016, Pităroiu revine spășit în CE Oltenia pe o funcție de consilier financiar, scopul fiind să urce mult mai mult în boardul companiei, ca, în noiembrie, să își realizeze sediul secundar al firmei sale, Raldin Construct SRL, în județul Gorj. Aici, afaceristul Pităroiu își începe construcția unei săli de evenimente, similară cu cea deținută deja în Filiași, și modernizată recent cu un miliard de lei vechi. Sala de evenimente și restaurantul lui Pităroiu, realizat de firma acestuia Raldin Construct, se construiește acum pe Bulevardul Ecaterina Teodoroiu în Târgu-Jiu, iar investiția este, și aceasta, cu multe zerouri”.

Dacă informația se confirmă, Directoratul CEO devine complet în acest moment, fiind format din cinci membri, dar nu pentru mult timp. Majorității membrilor îi expiră mandatul în această lună. Managementul CEO îi are ca membri pe: Dan Iulius Plaveti (președinte), Ion Bălășoiu, Cosmin Trufelea, Constantin Popescu și foarte posibil Daniel Pităroiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here