Suntem pe primul loc în lume la videochat

1407
Industria videochat din România este comparabilă cu cea din IT, deoarece și aici lucrează un număr foarte mare de oameni care obțin venituri foarte mari, spune specialistul în resurse umane Doru Șupeală. El explică și cum au ajuns româncele în topul mondial al câștigurilor din videochat, notează Adevărul.

Industria videochat a explodat în ultima perioadă în România, a susținut, zilele trecute, președintele ANAF, Lucian Heiuș. El a precizat că sunt 5.000 de firme care au acest obiect de activitate și 400.000 de persoane care lucrează în videochat.„Adevărul” a discutat despre acest subiect cu specialistul în resurse umane Doru Șupeală, care a discutat cu mai mulți jucători importanți din industrie pentru a înțelege care este amploarea fenomenului, în condițiile în care România ar fi, conform unor topuri neoficiale, cea mai importantă piață de videochat din Europa sau chiar din lume, fiind urmată de Columbia și Rusia.

România, primul loc în lume la videochat

Un top neoficial agreat de oamenii din industrie, spune Șupeală, plasează România pe primul loc în lume în ceea ce privește veniturile obținute din videochat.

„Topul 3 este: România, Columbia, Rusia. Columbia și Rusia au mai multe modele, dar profesioniștii din România din acest sector fac în medie cei mai mulți bani”, precizează Șupeală.

1 COMENTARIU

  1. Ce rușinoasa știre.. vai ce rusine pt romania. Pt romani. Oh, ce rusine…. Sa-ti vinzi propriul trup. Pe care Dumnezeu l-a creat ca sa fie templul Duhului Sfant. Ca El sa locuiască in noi prin Duhul Lui….
    Ne numim țara creștin si uite care sunt faptele noastre. Ma doare. Rugați-va pentru țara noastră ca piere….se stinge… Cât mai poate tolera Dumnezeu pacatul? Striga sângele eroilor noștri din pământ. Ei si-au dat si viața pt aceasta țara, pt Dumnezeu. Si noi ?! ii tradam. Ne vid sufletul Satanei făcând astfel de fapte murdare si rușinoase. Tineri! Treziți-vă si luptați pt curăție! Înapoi la sfințenie!
    Eu sunt mândra sa spun tuturor ca m-am casatorit virgina la 27 ani, sotul meu a fost primul si eu prima in viața lui. Ce frumos e sa te căsătorești curată, neatinsa pana in ziua nunții! Creștini adevărați, ridicați-va si mărturisiți credinta voastră,dacă aveți una! Isus e cel mai frumos si merita toată cinste si lauda! Nu exista viața mai împlinita decât Trăind după principiile si standardele Lui! Nu exista copii mai frumoși si ascultători, nu exista vreun lucru cu care sa se poată compara cu Frumusețea Lui! Căutați -L si se va lasa gasit de voi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here