Bărbat împușcat în propria curte

3120

Un bărbat de 49 de ani, din Turcinești, a ajuns azi-noapte la spital cu multiple plăgi prin împușcare. Agresorul, în vârstă de 52 de ani, este căutat de poliţişti.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj a anunţat, sâmbătă, că Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată, vineri seară, de un bărbat de 49 de ani despre faptul că un alt bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol.

Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, el având patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona picioarelor.

„Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. A fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor”, a comunicat IPJ Gorj.

Victima a fost operată și se află în stare stabilă, la Terapie Intensivă. Individul căutat este Petre Stăncioi, un fost patron de club condamnat în trecut pentru că a incendiat mașinile unor șefi din poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here