Aniversare în familia Hanu – Edilul de la Motru îşi sărbătoreşte astăzi fiul

488
dorin hanuPrimarul municipiului Motru va avea parte astăzi de o zi mai specială, petrecută în sânul familiei şi uitând de problemele profesionale. Asta deoarece unul dintre cei doi fii ai săi a venit de la Bucureşti pentru a-şi sărbători ziua de naştere alături de părinţi.

„Trebuie să sărbătorim cum se cuvine şi de-aia astăzi nu mă va preocupa altceva decât familia”, ne-a declarat edilul.

Acesta a ţinut să menţioneze că nu şi-a bătut capul cu achiziţionarea unui cadou pentru băiatul său. „În familia noastră, responsabilul cu cadourile este soţia mea, eu sunt doar finanţatorul”.
Hanu nu poate spune că ziua de azi este precum cea de ieri, deoarece în cea de 1 Decembrie, a trebuit să-şi facă datoria de primar, şi s-a aflat prin diferite locaţii ale municipiului cu ocazia festivităţilor organizate de Ziua Naţională a României. „Încă de la orele dimineţii am organizat alături de Consiliul Local o şedinţă festivă, iar apoi m-am deplasat în satul Roşiuţa pentru a depune coroane la monumentele eroilor, acţiune pe care am repetat-o şi în faţa sediului Primăriei Motru”, a completat edilul. Din păcate, Dorin Hanu nu a vrut să se alăture tradiţiei din localităţile învecinate, oferind ciolan cu fasole cetăţenilor, ci s-a limitat doar la organizarea unu spectacol la Casa Sindicatelor, participanţii evenimentului fiind elevi ai şcolilor din municipiul Motru.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here