Daruri pentru copiii internați în spital

1370

Micuții internați în Secția Pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu au primit astăzi daruri din partea preșcolarilor de la Grădinița „Samariteanul” din Târgu-Jiu.

„Micuții participă la un proiect interjudețean denumit «ȘI EU VREAU SĂ AJUT!», iar în cadrul acestuia, în fiecare lună, copiii, sprijiniți de cadrele didactice și de părinți, ajută anumite persoane prin rugăciuni și mici atenții care arată apreciere, admirație și respect”, anunță reprezentanții spitalului.

Astfel, de Ziua Copilului, micuții pacienți ai Secției Pediatrie au primit jucării din partea oaspeților de la Grădinița „Samariteanul”.

De asemenea, cadrele medicale au primit diplome special create de preșcolarii care au vrut să își arate admirația și respectul față de medici și asistente!

„Scopul proiectului a fost acela de a-i învață pe copii să aibă compasiune, să simtă empatie față de cei din jur. Preșcolarii au dăruit cu bucurie și și-au exprimat dorința de a se deplasa ei personal să înmâneze jucăriile. Nu au putut veni ei, din motive de siguranță pentru ei, dar le-am promis că le vom trimite poze, pentru a vedea încântarea copiilor care au primit jucăriile. Mulțumim tuturor celor implicați în acest proiect!”, a spus Tabita Botănel, directorul Grădiniței Samariteanul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here