O primărie din Gorj, premiată cu „Eticheta Europeană pentru Excelență în Guvernare”

1938

O primărie din județul Gorj a primit joi „Eticheta Europeană pentru Excelență în Guvernare” – ELoGE. Este un premiu acordat de către Consiliul Europei autorităților administrației publice locale, în baza unei analize făcute printr-un mecanism european și internațional de evaluare.

În total, 30 de autorităţi ale administraţiei publice locale din România – 4 consilii judeţene, 6 municipii, 6 oraşe şi 14 comune- au fost premiate la Palatul Victoria, în cadrul unui eveniment organizat de către Secretariatul General al Guvernului, în parteneriat cu Consiliul Europei, iniţiator al proiectului.

În cadrul programului, aflat la prima ediţie în România, s-au înscris 58 de unităţi administrativ teritoriale, din 22 de judeţe ale ţării.
Între autorităţile locale laureate cu EloGE se numără și comuna Drăgoteşti din judeţul Gorj.

Secretarul general al Guvernului, Marian Neacşu, a transmis laureaţilor că pot deveni un model de bune practici pentru colegii lor din administraţiile locale, astfel încât la ediţia de anul viitor numărul participanţilor, dar şi al câştigătorilor, să fie unul mai mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here