CEO, cu un picior în groapă – Contract de consultanță de 1.000.000 de euro pentru digitalizare!

2601

Cotididianul ,,Gorjeanul” a solicitat, în baza Legii 544/2001, un răspuns din partea Complexului Energetic Oltenia cu privire la aceste servicii de consultanță, scoase la licitație pe vremea în care Lăcrămioara Pințea se ocupa de restructurarea CEO și de toate demersurile pentru înființarea SPV-urilor, dar și de ,,transformarea digitală” a companiei.
În general, aceasta s-a ocupat de toate cele de trebuință Complexului Energetic Oltenia, în materie de consultanță, companie cu un picior în groapă și aflată la mică distanță de închidere.
Astfel, CE Oltenia răspunde că digitalizarea companiei face parte din programul de restructurare aprobat de Comisia Europeană, plan semnat de foștii șefi ai CEO.
În urma publicării anunțului de achiziție a serviciilor de consultanță, s-au arătat interesate opt firme, între care și PriceWaterHouseCoopers Management Consultants, pe scurt PwC, aceeași companie care a asigurat consultanța și în cazul planului de restructurare a CEO, și de înființare a SPV-urilor.
Astfel, tot această firmă, PwC, obține încă 4, 4 milioane de lei, fiind alimentată periodic de CEO cu astfel de contracte, în ultimii ani, dar care împarte banii cu alte trei firme, subcontractând serviciile tocmai obținute de la societatea de stat din Gorj.
Mihaela C. Horvath

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here