Jale la concursul pentru posturile de portar și paznic. Un singur admis!

3285

Un singur candidat a reușit să treacă de proba scrisă organizată, marți, de Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, pentru ocuparea a două posturi de portar și a unui post de paznic.
Nu mai puțin de 12 candidați au participat la examen, unul singur reușind să-l treacă la limită. A obținut 56 de puncte din 100, pragul minim de promovare fiind 50. Dacă va trece și de interviul din 31 martie, candidatul va ocupa postul de portar vacant la Complexul de îngrijire și asistență Dobrița. Contracandidații săi au obținut doar 4, 6 și respectiv 27 de puncte.

Candidați de… zero puncte!
Celălalt post, de la Complexul de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică pentru adulți „Bîlteni”, va fi scos din nou la concurs. Au fost șase candidați, toți primind sub 10 puncte. Trei dintre ei chiar au dat foile de examen goale, fiind notați cu „0 puncte”. Vacant a rămas și postul de paznic de la Complexul de îngrijire și asistență Suseni. Cei doi candidați au picat cu brio proba scrisă, primind 6 și, respectiv, 18 puncte.

Noi concursuri
Dezastru a fost și la concursul pentru ocuparea a cinci posturi de educator cu studii medii. Au fost zeci de candidați înscriși, doar patru reușind să promoveze examenul, cel mai mare punctaj fiind 67 de puncte.
În schimb au fost 18 note de zero și și două candidate eliminate din concurs, pentru că au încercat să copieze. După Paște, instituția organizează noi concursuri pentru ocuparea unor posturi de asistent medical și infirmiere.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here