Carnea de miel devine un lux. Scumpire peste măsură

3522

Carnea de miel s-a scumpit peste măsură. Kilogramul de miel în viu a ajuns să coste de două ori mai mult decât anul trecut. Mulți nu-și vor mai permite să cumpere acest produs pentru masa tradițională de Paște.

Vom plăti mai mult și pentru carnea de miel din piețe și supermarket, arată Național.ro. Astfel, crescătorii vorbesc despre un preţ de aproximativ 50 de lei pe kilogram.

Preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Ovine Arad, Nicolae Cioranu, susţine că preţul corect la carnea de miel în perioada Paştelui va fi între 45 şi 50 de lei, iar dacă va fi sub aceste valori, atunci este o problemă a fermierului.

1 COMENTARIU

  1. Cioranu vine de la ciorditor. Cum a calculat el de a ajuns la prețul ăsta ? Mielul a fost crescut în cele 3-4 luni in hotel și a consumat energie electrică și gaze, a fost plimbat cu limuzina, ciobanilor le-a fost crescut salariul cu 75% ? Să mâncați voi carnea de miel, acești autointitulați președinți ai crescătorilor, producătorilor, ONG-urile și tot felul de comisii și comitete înființate într-o garsonieră ptr ai jupuii pe oameni de bani in aceste vremuri tulburi. Cum crezi mai Cioranule că vor da oamenii 500-600 de lei ptr un pisic de miel de 10-12 kg dintr-o pensie sau salariu de 1700-1900 ? Tu ești sănătos la cap când arunci asemenea zvonuri? Vinovată este și aceasta M Horvath că îi promovează acestui ins interesele obscure.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here