Prefectura Gorj, deconectată de la curent și gaze

2587

Alimentarea cu gaze și energie electrică a Palatului Administrativ din Târgu Jiu a fost oprită. Prefectul de Gorj, Cristina Cilibiu, spune că experții au venit să vadă cât de gravă este situația, mai ales că și acum se desprind bucăți din tavan. Aceștia vor analiza și situația din cele două biserici afectate, Sfinții Apostoli de pe Calea Eroilor și Sfinții Împărați Constantin și Elena, de lângă Magazinul Parângul. La Prefectura Gorj a venit doar o parte dintre angajați pentru a constata cât de afectată este clădirea în urma cutremurului. Evaluări se vor face și la școlile din centrul Târgu-Jiului, inclusiv la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” și Palatul Copiilor unde s-au semnalat probleme, a spus prefectul Cilibiu la Radio Infinit.

1 COMENTARIU

  1. EXPLOATAREA CARBUNELUI PRIN CARIERE
    DE LA DUNARE PANA LA VALCEA , CU RAURI
    MAI MARI SAU MAI MICI CARE TRAVERSEAZA AREALUL DETERMINA IN MOD LOGIC LA VARIATII DE TEMPERATURA CA CELE DIN ACEASTA PEROIOADA ANORMALA , CONTRACTII/DILATARII ALE SCOARTEI TERESTRE ; SUNT DESTUI CARE AU MANCAT BANI DE POMANA, CARE SA FACA GALAGIE LA LUCRURI…NORMALE .
    NU SUNT „SPECIALIST” IN FIZICA PAMANTULUI DAR AS DORI SA NU SE NASCA „DROPUL DE SARE” PT. DOCTORATE, STUDII ,GASELNITE DE SCOS BANI DE LA BUGET…EXPLOATI CARBUNELE DUPA NORME… SI NU VOR MAI FI NICI ACCIDENTE COLECTIVE DE MUNCA SI NICI…CUTREMURE…
    SA AUZIM NUMAI DE BINE,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here