Lider CEO: Vine prăpădul!

8214

Unul dintre liderii de sindicat din cadrul CE Oltenia are de gând să scoată mii de oameni în stradă. Este vorba despre Alin Munteanu, președintele Cartel-Alfa Gorj.

Majoritatea liderilor de sindicat ies la pensie: ,,Nu-i mai interesează”
Alin Munteanu spune că toate categoriile sociale din județ vor fi afectate de închiderea grupurilor de la Turceni și Rovinari care vor trece, cum spune Virgil Popescu, în rezervă tehnică, peste câteva săptămâni, la 31 decembrie 2022.
,,Dacă se închid cele două grupuri, cu toții suntem vinovați dacă nu ieșim în stradă începând de la lideri sindicali, primari și până la oamenii de afaceri. Am văzut că toți se plâng că s-a scumpit energia. Nu se poate să stăm cu mâinile în sân și să așteptăm sfârșitul. Istoria nu ne va ierta pe nici unul! Dacă Virgil Popescu are interese personale și de grup, noi trebuie să arătăm ca singurul nostru interes este să păstrăm acest complex în viață! O să stau de vorbă cu toți liderii sindicali din Complex și nu numai, pentru a scoate mii de oameni în stradă, trebuie și ceilalți lideri sindicali, că vine prăpădul. Din păcate, pe ei nu-i prea mai interesează, fiindcă majoritatea mai au un pic și ies la pensie”, a mai spus acesta.
M.C.H.