Angajare la primăria din Bălești

3951

Primăria Comunei Bălești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de asistent medical generalist, gradul profesional principal, la Compartimentul Asistență Medicală pentru Unitățile de Învățământ.

Cei interesați de acest post trebuie să fi absolvit școala sanitară postliceală în specializarea asistent medical generalist, să dețină certificat de grad principal, certificat de membru – Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, asigurare de răspundere civilă profesională a personalului medical, aviz anual pentru autorizarea exercitării profesiei de asistent medical generalist – principal și adeverință eliberată de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în termen de valabilitate, în vederea participării la concurs de ocupare post. În plus, este nevoie de minimum 5 ani vechime ca asistent medical generalist.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 12 decembrie, ora 16.00. Proba scrisă va avea loc pe 21 decembrie, iar interviul pe 27 decembrie.

Postul este pe perioadă nedeterminată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here