Baschetbalistele U14 și-au spulberat adversarele

1191

Turneul de baschet desfășurat la Târgu-Jiu la sfârșitul săptămânii trecute s-a dovedit unul fără istoric. Gazdele și-au respectat statutul de favorite și s-au impus într-o manieră categorică în cele două meciuri, disputate sâmbătă și duminică. CSM Târgu Jiu U14 a câștigat Grupa 4 după două succese concludente, 74-22 cu CSS Sibiu, şi 78-29 cu Valbon Arad. Cu patru victorii din patru meciuri, gorjencele s-au calificat de pe primul loc în următoarea fază a competiţiei. Turneul 2 a fost găzduit de sala de sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”. ,,În primul rând aş vrea să felicit aceste fete minunate, atât pentru atitudinea de care au dat dovadă în aceste două meciuri, dar și pentru faptul că au reușit să facă un joc colectiv foarte bun. Ne bucurăm că echipa noastră a rămas liderul grupei, fără înfrângere, și asta ne dă mari speranțe pentru meciurile care vor urma. În al doilea rând aş dori să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi la acest turneu”, a declarat antrenorul echipei, Laurențiu Răuț.
Grupa U14 Feminin CSM Târgu Jiu: Diana Nica, Iulia Rădulea, Maria Zamfirescu Rădulea, Alexia Dană, Iulia Batoancă, Teodora Sarcină, Antonia Tetileanu, Sara Canavea, Ilinca Oproiu, Gabriela Uzuru, Giulia Ularu, Carla Deaconu. Antrenor: Laurențiu Răuț.
În turul următor, se va forma o grupă de patru echipe, care va conține primele două clasate din Grupa 4 şi din Grupa 3. Vor urma patru turnee, două în noiembrie şi două în decembrie, iar primele trei clasate în grupă vor merge la Turneul Semifinal.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here