Cercul de Muzică Uşoară, în spectacol la Turburea

506
turbureaSâmbătă, 17 octombrie 2009, în satul Şipotu din comuna Turburea a avut loc aniversarea a 100 ani de la înfiinţarea Şcolii Şipotu. Într-o Românie profund marcată de crize economice şi politice, primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, împreună cu cadrele didactice ale Şcolii Şipotu şi-au găsit timp pentru a organiza o mică activitate pur culturală.

În susţinerea spectacolului au fost alături şi copiii de la Şcoala Şipotu, elevii de la Cercul de Muzică Uşoară al Palatului Copiilor Târgu-Jiu, îndrumaţi de profesorul Laurenţiu Pănoiu, trupa de dans modern „Galactic Dance Turburea”, îndrumaţi de instructoarea Cecilia Tomulescu, Grupul vocal Turburea, coordonaţi de Violeta Cojocaru, Grădiniţa de la Târgu-Cărbuneşti, împreună cu educatoarea Loredana Petrică.

Organizatorii din Turburea mulţumesc edilului comunei Turburea, care s-a implicat şi i-a sprijinit în organizarea şi desfăşurarea activităţii, Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj reprezentat prin profesorul Iustin Paralescu, directorului Direcţiei de Cultură şi Culte, Pompiliu Ciolacu, cât şi celorlalţi invitaţi de onoare care le-au fost alături, şi, pe care i-au invitat să semneze în cartea de onoare a şcolii.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here