Trăiască partidul! Liberalul Dan Matei a primit serviciu la CEO

5418

Pe baza carnetului de partid, Dan Matei, șeful PNL Motru, a devenit, peste noapte, specialist în achiziții publice. Altfel nu se explică prin ce minune absolventul de inginerie aeronautică se pricepe la achiziții pentru Complexul Energetic Oltenia. Acum, Matei devine subordonatul colegului său din partid, Daniel Burlan, același care a împiedicat altădată intrarea lui Matei în CEO.

PNL a demonstrat, însă ieri, că își angajează oamenii în CEO, drept specialiști, chiar dacă sunt în tabăra lui Vâlceanu. Cu spatele la PSD, se trag sforile la greu pentru membrii de partid, asta în timp ce social-democrații au picat concursul.
În jurul acestui concurs pentru cele opt posturi de referenți la Achiziții Publice la Direcția Comercială a fost un adevărat scandal. Directorul direcției a fost demis, Burlan ar fi fost supărat că Matei a trecut de proba scrisă, s-a făcut o contestație și s-a repetat proba de interviu. În final însă a promovat cine trebuie, în timp ce specialiștii fără carnet de partid stau și așteptă pe lungi liste de așteptare un loc de muncă în CEO.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. La posturile pentru referent achiziții ,la data de 26.09.2022 au fost înscriși 58 de candidați ,prezenți la examen 48 . După ce fost primite subiectele ,membrii comisiei au declarat că nu mai intra nimeni în sala de examen ,dar surpriza ,la 10 minute după ce au fost aduse subiectele in sala a intrat un tip ,se vedea că se cunosc tipul cu membrii comisiei (au avut un dialog plus salut)acesta a fost așezat în ultima bancă de lângă geam ,și în 10 minute a predat lucrearea .
    Deci ,acest examen este nul de drept ,iar comisia și-a încălcat propria delegație și împuternicire .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here