Primarul liberal de Bâlteni: Eu îl votez pe Iordache, președinte al PNL Gorj!

3299
vladuleanu

Vasile Vlăduleanu, edilul PNL de Bâlteni, nu vrea doar ca senatorul Ion Iordache să revină înapoi în PNL ci susține, public, că îl va vota președinte al organizației. BPN-ul PNL se va întruni marți în capitală, în această structură urmând să se stabilească și soarta alegerilor interne de la Gorj.

„Îmbrățișez revenirea lui Iordache in PNL. Așa reușim să strângem rândurile în partid. Partidul va fi mult mai unit. Dezbinarea care a avut loc până acum nu a avut decât rezultate nedorite. Daca domnul Iordache reușește să strângă partidul în jurul dumnealui și a BPJ, ăsta va fi un lucru foarte mare”, a declarat Vlăduleanu.

„Sunt convins de faptul că revenirea lui Iordache va aduce rezultate mult mai bune PNL-ului în localitate. Eu îl votez președinte”, a completat primarul de Bâlteni.

PNL Gorj este condus, în interimar, de Gigel Știrbu, parlamentar al PNL Olt. Dan Vîlceanu a fost îndepărtat de la conducerea organizației printr-o decizie luată de centru. Luna viitoare, în PNL Gorj ar urma să aibă loc alegeri interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here