Cântăreaţa Ileana Lăceanu va juca rolul Chiriţei

427
ileana laceanuArtistă de mulţi ani a Ansamblului Folcloric Profesionist „Doina Gorjului”, Ileana Lăceanu va putea fi văzută de fanii ei într-un rol cu totul diferit în spectacolul-premieră de pe 26 octombrie, „A ruginit frunza din vii, cu glume, dans şi veselii”. Acesta va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor şi va strânge laolaltă toţi artiştii ansamblului. Interpreta Ileana Lăceanu va experimenta ceva nou, ea având un rol reprezentat de personajul Chiriţei, protagonista principală a comediei acelaşi nume, scrisă de Vasile Alecsandri.

„Am foarte mult de muncă deoarece trebuie să pregătesc şi cântece, dar şi o costumaţie potrivită. Voi cânta şi o melodie a Romicăi Puceanu, dar şi două cântece care îi aparţin Mariei Tănase. Nu voi cânta melodii ciobăneşti, şi voi face un spectacol diferit faţă de ceea ce fac eu de obicei”, ne-a declarat artista.

Aceasta va fi prezentă astăzi la televiziunea naţională Favorit, alături de alte colege, pentru a o sărbători pe Maria Loga, a cărei zi de naştere a fost ieri. „I-am cumpărat un cadou însă este secret. De fiecare dată, când e ziua uneia dintre noi, punem toate colegele bani şi îi cumpărăm ce ştim că îşi doreşte, însă, de obicei, alegem bijuteriile din aur”, a completat Ileana Lăceanu.
Chiar dacă a avut un an încărcat, ea nu s-a putut relaxa decât câteva zile, în perioada când s-a deplasat cu „Doina Gorjului” la Festivalul de la Mamaia. „Nu mi-am permis să-mi iau concediu deoarece am o casă în construcţie la Crasna, localitatea în care eu m-am născut”.
Ileana Lăceanu este şi o mamă fericită, deoarece fiica ei cea mare a intrat cu media de 9,60 la Conservator, la Bucureşti. „Mă bucur enorm pentru ea şi de faptul că a avut o medie aşa mare, care a ajutat-o să obţină un loc la cămin, şi, posibil, şi o viitoare bursă”, a adăugat interpreta de muzică populară. Aceasta mai are o fiică, în clasa a VI-a, la Liceul de Muzică, şi care doreşte să calce pe urmele mamei şi ale surorii mai mari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here