Temperaturi de 35 de grade

1097

Elena Mateescu, director ANM: ”Va fi o vreme deosebit de călduroasă, chiar caniculară în zonele sudice ale țării. Contăm chiar pe valori de până la 35 de grade Celsius în bună parte din sudul țării, acolo unde și disconfortul termic va fi unul ridicat. Astăzi (ieri,n.red) am înregistrat deja două recorduri ale unor temperaturi maxime zilnice, ca fiind cele mai ridicate valori maxime pentru o zi de 20 iunie, la Săcuieni, 34 de grade, față de recordul anterior, 33.8, și iată, în zona de munte, la Vârfu Vlădeasa, 21.2 grade, față de recordul anterior de 20.2 grade, iar la Turda, 33 de grade.

A însemnat egalarea recordului deținut până în prezent de când se fac măsurători meteorologice și această valoare este considerată cea mai călduroasă zi de 20 iunie pentru această stație de până în prezent”, a spus aceasta la Antena 3.

Vreme caniculară în sudul țării

Pentru  astăzi : ”Vreme călduroasă, caniculară în sudul țării, 35 de grade. De asemenea, miercuri și joi contăm pe valori de până la 33 în partea de vest, sud-vest, chiar și sud a țării, iar sfârșitul de săptămână, mai ales sâmbătă și duminică, din nou, contăm pe valori de 34-35 în bună parte din țară”, a mai precizat directorul ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here