Un coş enorm cu flori pentru primarul de la Motru!

335
DORIN HANUIeri, edilul municipiului Motru a aniversat împlinirea a 50 de ani de viaţă! Cadoul cu care a fost întâmpinat încă de la orele dimineţii a fost un coş enorm cu flori primit de la doi copii în vârstă de trei anişori, de la grădiniţa din localitate. “A fost cel mai frumos cadou primit şi sunt sigur că a fost iniţiativa educatoarei. M-a bucurat enorm că-i văd pe micuţi atât de însufleţiţi”, ne-a declarat primarul.
Acesta a venit la serviciu încă de la orele 7, când şi telefonul său a început să sune continuu, primind felicitări din partea prietenilor, a cunoştinţelor, a familiei şi a colegilor de partid. “M-am emoţionat inclusiv atunci când m-a sunat şi fratele meu, care este stabilit în Canada.

Apreciez efortul că m-a sunat când la noi abia începea ziua, iar la ei era noapte”, a completat Hanu.

De-a lungul întregii zile, primarul a primit nenumărate felicitări şi cadouri, însă pentru acesta a contat cel mai mult faptul că vedea cine îi este alături cu sufletul. După terminarea programului de lucru, Dorin Hanu şi-a invitat subalternii la ciocnirea unui pahar de şampanie în cinstea sa, iar după-amiaza şi seara şi-a petrecut-o alături de familie, rude şi prieteni apropiaţi, la un restaurant din municipiu, unde făcuse rezervări cu câteva zile înainte.
De la distanţă i-a fost alături şi fiul său, care a plecat la Timişoara, unde urmează să înceapă facultatea. Celălalt băiat a fost lângă edil şi l-a sărbătorit cum trebuie pe tatăl său.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here