Loredana se crede Brigitte Bardot

466
La scurt timp după lansarea albumului “Sundance”, Loredana s-a “îmbarcat” spre Paris, oraş unde a filmat un nou videoclip. Single-ul se intitulează “Like A Rockstar” şi reprezintă cea de-a doua piesă promovată de pe albumul înregistrat în America.

Videoclipul este filmat în stilul filmelor Nouvelle Vague, inspirate de frumuseţea anilor ’60, pentru care regizorul a folosit mai multe camere de filmat: unele din acea perioadă pentru a reda întocmai atmosfera, altele din noua generaţie pentru o cât mai bună calitate a imaginii.

“Am filmat în studio, într-un apartament şi pe un pod în Montmartre, în Place de la Concorde, în spatele Sălii Olympia, plus o parcare subterană”, povesteşte Lori. Şi pentru că filmele Nouvelle Vague cer un anumit gen de atitudine şi look, Loredana a colaborat cu o întreagă echipă pentru a avea imaginea de blondă autentică a acelor vremuri, precum Grace Kelly sau Brigitte Bardot. Tot din anii ’60 este şi superba maşină pe care diva o conduce în videoclip, însă aceasta este şi cea care i-a dat cele mai mari bătăi de cap în timpul filmărilor.
“A fost mai greu de condus decât maşinile moderne; este o maşină clasică, nu avea niciun sistem din acesta modern de frânare sau de direcţie. A fost chiar o cursă destul de periculoasă, mai ales că începuse să plouă iar eu trebuia să am o viteză constantă mare. Mi-a fost frică să nu derapez pentru că frânele nu ţineau ca cele de astăzi, iar maşina e mult mai rigidă, mai dură”, a declarat artista.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here