Kristina Cepraga, înapoi la Bucureşti

449

La mai bine de cinci ani de când a plecat în Italia, Kristina Cepraga se întoarce în ţară. Mutarea la Bucureşti, care va avea loc luna viitoare, este una strategică, actriţa fiind decisă a începe o carieră în teatru aici. “Părăsesc Roma, dar acest lucru nu înseamnă că renunţ la cariera mea de actriţă în Italia.

Am un agent la Roma şi voi reveni în Italia ori de câte ori se va ivi un proiect legat de o producţie cinematografică sau un serial TV. În plus, tocmai am fost cooptată de o agenţie de impresariat artistic de la Paris, iar perspective sunt şi în această direcţie”, declară, încântată, Kristina Cepraga.

Odată cu mutarea înapoi la Bucureşti, actriţa a decis să ia o pauză de iubitul său, un tânăr om de afaceri italian, cu care are o relaţie de patru ani. “Am decis să luăm o pauză, iar astfel am vândut societatea pe care am construit-o împreună la Roma. Nu doresc să dau detalii pentru moment”. Kristina, care şi-a luat licenţa în teatru la Bucureşti şi a studiat actoria şi la Cinecitta, a absolvit de curând şi cursuri de specializare în teatru, la Roma. “Pentru ca diploma obţinută în urma acestei specializări să îmi fie recunoscută aici, trebuie să fac practică la un teatru 100 de ore. Abia luna viitoare, când voi termina acest stagiu, mă voi întoarce în România”, încheie Kristina Cepraga.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here