Directorul de la APIA Gorj a fost în concediu în Israel

450
ctin negreaDirectorul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură Gorj, Constantin Negrea, s-a întors astăzi la serviciu. Acesta a fost în concediu de odihnă, iar câteva zile şi le-a petrecut în Israel alături de soţia sa. Ei au dorit să viziteze această ţară pentru a cunoaşte „Locurile Sfinte” şi pentru „a da mâna” cu cultura de acolo.

Pentru călătoria aceasta, soţii Negrea au apelat la o agenţie de turism, iar călătoria au făcut-o cu avionul. A fost plăcut şi nu s-au speriat, deoarece mai călătoriseră cu acest mijloc de transport dar pe curse interne.

Au mers cu avionul până la Tel Aviv, iar apoi s-au deplasat cu autocarul în fiecare loc pe care trebuiau să-l viziteze. Soţii Negrea s-au cazat la un hotel de trei stele, dar a rămas oarecum dezamăgit de condiţiile oferite pentru acel nivel. Directorul APIA a constatat că oferta hotelieră de cazare erau mai slăbuţe decât la noi sau în Occident. Masa a fost servită la hotel decât dimineaţa şi seara, prânzul luându-l fugar, prin diferite locuri pe care le vizitau. Din Israel, soţii Negrea s-au întors cu diferite suveniruri, mici atenţii pentru rude şi prietenii din Târgu-Jiu. „Printre altele am cumpărat brelocuri, pixuri, cruciuliţe cu simbolul naţional, dar şi un sfeştnic cu 7 braţe care simbolizează zilele în care Dumnezeu a creat lumea”. Negrea a observat că în Israel există o discrepanţă majoră între zonele unde trăiesc evreii şi zonele unde sunt israelienii. „Este o diferenţă de venituri, a modului de viaţă, precum şi a tuturor obiceiurilor”.
Ca o concluzie de final, Constantin Negrea consideră că, vacanţa din Israel a fost una perfectă şi de bun-gust. El îşi aminteşte că împreună cu soţia a mai fost în străinătate însă în 1999, într-un circuit cu autocarul, trecând prin Ungaria, Austria, Germania Luxemburg, Franţa şi retur. În general, acesta împreună cu prezenţa feminină care i-a cucerit inima definitiv, şi-au petrecut vacanţele în staţiunile montane din ţară, Braşov, Apuseni, Vatra Dornei, Tuşnad.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here