Sărbătoarea Lecturii, la Novaci

1678

De la mici la mari, adică de la preșcolarii de grupa mica la elevii de clasa a VIII a toți au fost împreună marți, 15 februarie, ziua transformându-se într-o adevărată sărbătoare a lecturii.
Preșcolarii de la Grădiniță Novaci și Grădinita Pociovaliste au întrat în lumea poveștilor alături de personajele din povești citite de doamnele educatoare. Clasele primare de la Școală Gimnazială Novaci și Școala Gimnazială Pociovaliste au pornit în aventura lecturii, au citit și au ascultat, participând cu mult interes alături de doamnele învățătoare.
Elevii claselor V-VIII, au prezentat cartea preferată, motivând de ce ar trebui citită și au discutat despre calitățile unui cititor pasionat. Citirea împreună s-a dovedit a fi cea mai eficienta modalitate de a ajuta copiii sa se îndrăgostească de cărți, oferind multe beneficii pentru dezvoltarea competențelor de lectură. De fapt, citind împreună cu copiii, schimbăm lumea iar dragostea pentru cărți este unul din cele mai mari daruri pe care orice adult îl poate oferi unui copil.
Spilcă Cristina Simona – director Scoala Gimnazială Novaci

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here