Nuntă ca în paradis pentru Diana Dumitrescu

707
nunta diana dumitrescuDiana Dumitrescu, interpreta Polixeniei din serialul de epocă “Aniela” care va debuta din toamnă ACASĂ, s-a căsătorit religios cu Ducu Ion şi a avut parte de nunta pe care a visat-o, o nuntă ca în poveşti. Actriţa a ajuns în jurul orei 19.00 la Biserica Albă din Bucureşti, la braţul tatălui ei şi a intrat pe un covor de petale albe de hortensii, care au fost împrăştiate pe covorul roşu de mezinii familiei.

În faţa altarului, Ducu şi-a văzut pentru prima oară soţia îmbrăcată în rochie de mireasă, o creaţie Max Chaoul achiziţionată de la Cannes, o ţinută a cărei trenă depăşea 5 metri lungime.

Printre cei peste 300 de invitaţi de la petrecerea organizată pe malul lacului Buftea s-au numărat Carmen Tănase, Gheorghe Visu, Stela Popescu, Florina Cercel, Vladimir Găitan, Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo, Denis Ştefan şi soţia lui, Iuliana, Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină, Gheorghe Dinică şi Marin Moraru împreună cu soţiile lor, Adela Popescu şi Marius Kalmar, Roxana Ciuhulescu şi soţul ei, Răzvan Fodor şi iubita lui, Irina, Ioan Isaiu şi soţia lui, Nicoleta, regizorul Iura Luncaşu şi soţia lui, Alina, Mihai Petre şi soţia lui, Elwira.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here