Șoc! Fostul director adjunct al Liceului Bustuchin s-a spânzurat

4875

Cu doar o zi înainte de începerea noului an școlar, fostul director adjunct al Liceului Tehnologic Bustuchin, Emil Diaconu, profesor de limba română al unității de învățământ, a fost găsit spânzurat. Diaconu a deținut funcția de conducere din 1 septembrie până pe 3 septembrie, moment în care a demisionat din funcție, pe motive de sănătate.

Profesorul Diaconu a fost găsit în această dimineață spânzurat la locuința sa din Bustuchin. Cea care l-a găsit a fost chiar soția profesorului, care și-a pus capăt zilelor la vârsta de doar 60 de ani. Diaconu a fost dascăl al școlii peste 30 de ani fiind considerat un profesor foarte bun.

Vestea decesului lui Emil Diaconu a șocat întreaga comunitate, inclusiv pe soția sa care ar fi povestit că acesta a plecat de acasă, din locuința de la bloc, pentru a hrăni păsările și animalele deținute la casa situată la circa 400 de metri de imobil.

Poliția a deschis dosar pentru moarte suspectă iar corpul neînsuflețit se află la Serviciul de Medicina Legala Târgu Jiu.

Învățătorul Chisamera Mirel l-a înlocuit pe Diaconu în funcția de director adjunct al Liceului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here