Francesco, la Tribunalul Gorj, Simona în Dubai!

17129

Interes în legătură cu începerea procesului de înșelăciune și mai ales a măsurilor preventive s-a manifestat ieri, la Tribunalul Gorj, doar din partea lui Francesco Thiella și mai deloc din partea Simonei Mărgăian, care nici măcar nu s-a prezentat, miercuri, la Tribunalul Gorj. De altfel, Simona a fost reprezentată de o avocată în acest litigiu, care a menționat că a sa clientă ar fi aflat de termenul de ieri, de la proces, doar din presă. Cert este că inculpata a cerut prin avocat un nou termen de judecată, cu motivația că excepțiile ridicate de Simona Mărgăian pe măsurile preventive, trimise pe mail, nu s-au găsit la instanță, iar respectiva a declarat că nu ar fi fost citată oficial în cauză. Cert este însă că Simona Mărgăian și soțul acesteia, Ion Mărgăian, se aflau ieri în Dubai, cel din urmă trimițându-i socrului său o mie de euro. Tranzacția s-a parafat miercuri dimineață, la o unitate Western Union din Târgu Jiu, adresa de la care s-au trimis banii fiind Emiratele Arabe.

La Tribunalul Gorj s-a derulat ieri primul termen în procesul intentat de Francesco Thiella, italianul care susține că a fost înșelat cu 780.000 de euro de către gorjeanca Simona Mărgăian, și inculpata din Scoarța. L-a proces s-a prezentat Francesco Thiella, însoțit de avocatul său, Cosmin Mustață, iar din partea Simonei Mărgăian, o avocată din Baroul Gorj. Ieri s-au dezbătut pe cameră preliminară măsurile preventive; practic, urma să se stabilească dacă se admite rechizitoriul întocmit de procurorul Onescu și începe procesul pe fond.
Din păcate, instanța nu apucă să se pronunțe pe măsurile preventive deoarece avocata Simonei Mărgăian ridică problema lipsei solicitării acesteia în dosar și a necitării acesteia. Instanța a rămas să se pronunțe pe aceste aspecte pe 22 septembrie și abia apoi pe măsurile preventive. Francesco Thiella nu a fost prea încântat de decizia instanței, dar a înțeles, în cele din urmă, procedura. La următorul termen nu va mai fi prezent, ci doar la termenele de la procesul de fond. Ieri, Francesco Thiella a revenit la Milano.

Simona, în Dubai
Interesantă este o informație care apare la scurt timp după terminarea procesului de la Tribunalul Gorj. Mai exact, inculpata din cauză nici măcar nu se află în țara, ci în Emiratele Arabe, mai exact la Dubai, tocmai cu cel de care s-a despărțit, adică cu Ion Mărgăian.
Respectivul îi trimite din Dubai socrului său, Ion Tiriplică, chiar ieri, suma de o mie de euro. Banii sunt ridicați de tatăl Simonei de la o unitate Western Union situată în apropierea Gării Târgu-Jiu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here