Concurs în Gorj: 147 de candidați pentru 17 posturi

8865

Bătaie pentru posturile scoase la concurs de Casa Județeană de Pensii Gorj. Au fost depuse nu mai puțin de 147 de dosare pentru cele 17 posturi vacante pe perioadă determinată, până la finalul anului 2022. Concurența este una acerbă pentru că nu se cere vechime în muncă, iar salariile sunt motivante.

Casa Judeţeană de Pensii Gorj a publicat rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea posturilor de consilier debutant şi referent debutant. Astfel, pentru cele 13 posturi de consilier debutant, pentru care se solicită studii superioare, s-au înscris 113 persoane. Patru dosare au fost respinse pe motiv că nu au fost prezentate acte de studii valabile, solicitate în anunţul de concurs.
Iar pentru cele patru posturi de referent debutant au fost depuse 34 de dosare. Doi dintre candidați nu au prezentat diploma de bacalaureat în original, iar un altul nu a depus documentele de studii, astfel că dosarele lor au fost respinse.
„Candidaţii declaraţi admişi au obligația de a completa dosarul de concurs cu originalul certificatului de cazier judiciar cel mai târziu până la data desfășurării probei scrise a concursului – 6 septembrie, ora 10.00, în caz contrar nu vor participa la proba scrisă”, anunță Casa Județeană de Pensii Gorj.

Salarii atractive
Personalul din casele județene de pensii va fi mărit cu 1.000 de posturi, pe o perioadă determinată, până la finalul anului 2022. Viitorii angajați vor avea de evaluat și introdus în sistemul informatic dosarele a milioane de pensionari. Salariul net este cuprins între 2.500 și 3.500 de lei, după cum anunța ministrul Muncii, Raluca Turcan.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here