Termenul limită pentru înscrierea candidaturilor la Jocurile Francofoniei, prelungit

1001

Ministerul Culturii a prelungit termenul limită al înscrierilor pentru apelul de selecție în vederea constituirii delegației de artiști care va reprezenta România la cea de-a IX-a ediție a Jocurilor Francofoniei, organizată în perioada 19-28 august 2022, la Kinshasa, Republica Democrată Congo, de către Organizația Internațională a Francofoniei (OIF). Astfel, noua dată limită pentru depunerea înscrierilor este 15 septembrie 2021.
Candidaturile se transmit doar online, prin www.wetransfer.com, la adresa de email JocurileFrancofoniei2022@cultura.ro, într-un singur email cu titlul „Jocurile Francofoniei 2022”, până la data de 15 septembrie.
Jocurile Francofoniei reprezintă o competiție culturală și sportivă de anvergură, care se adresează artiștilor români cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, care activează în cadrul următoarelor discipline culturale: artă stradală (hip-hop, jonglerie, marionete gigant), arte vizuale (pictură, sculptură/instalație, fotografie), creație și interpretare muzicală, povești și povestitori, dans, literatură și creație digitală.
Mai multe detalii privind înscrierea și documentele necesare acesteia sunt disponibile pe site-ul Ministerului Culturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here