Consultare națională pe tema școlii online

942

Consiliul Național al Elevilor realizează o consultare națională pe tema școlii online, consultare in urma căreia ar urma să fie redactate și înaintate Ministerului Educației o serie de propuneri privind viitorul an școlar.
„Ultimii doi ani școlari au fost atipici, plini de provocări, de întrebări, nesiguranțe și decizii spontane, pentru care nimeni nu a fost pregătit. Pentru unii dintre noi, mediul online a reprezentat un factor propice pentru dezvoltare, însă, în același timp, mulți elevi au fost dezavantajați de această nouă formă de învățământ. Pentru a ne asigura că măsurile decise în anul școlar 2021-2022 vor răspunde în mod echilibrat și sigur nevoilor elevilor din țară, te invităm să ni te alături în realizarea unei consultări naționale, în urma căreia Consiliul Național al Elevilor va redacta o serie de propuneri adaptate momentului, gata pentru a fi înaintate Ministerului Educației. Accesează și tu formularul, aici: https://bit.ly/3fHS0S3„, au transmis reprezentanții CNE.

Printre altele, elevii sunt consultați cu privire la măsura în care au reușit să asimileze materia pe parcursul orelor online, care au fost cele mai dificultăți cu care s-au confruntat în timpul școlii online, măsura în care a fost parcursă materia școlară, dar și utilitatea orelor de pregătire suplimentară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here