Europarlamentar: Ce face actualul guvern este ireparabil! Minerii vor trebui să „croșeteze”

1113

Fostul premier PSD Mihai Tudose a criticat dur Coaliția de guvernare cu privire la închiderea Termocentralei Mintia și vânzarea PETROM, scrie Bugetul.ro.

Europarlamentarul Mihai Tudose a „biciuit” cu cuvinte grele Guvernarea Cîţu după ce s-a decis închiderea termocentralei de la Mintia.

E o tragedie. Am atras atentia ca sunt niste lucruri care, o data facute, nu se mai intorc. Asta e calea pe care o urmeaza tradatorii de la putere. E  vorba de o tradare deoarece ocupa un loc important in sistemul energetic. Este evident ca intr-un timp mai departat se va renunta la exploatarea carbunelui. Germania a negociat pana in 2038.La noi, nu numai centrala va avea de suferit. Sunt multi someri, Valea Jiului are aceeaşi soartă”, a declarat Mihai Tudose.

I-au momit pe oamenii de la Mintia cu sume importante, am auzit in jur 12 mii de euro. Cat poti sa trsaiesti? O perioada. Acum, e oficial ca nu mai e apa calda si caldura în zona. Vestea proasta e ca noi avem 4 anotimpuri si unul e iarna. Muncitorii vor fi folositi la inchiderea minelor. Dupa ce se termina, minerii vor trebui sa croseteze,  a mai spus Tudose, care a anunţat, pe de altă parte, infrigement pentru România în agricultură şi posibilitatea ca PETROM să ajungă pe la ruşi, unde şi-a definitivat studiile Raluca Turcan.

„Cu fiecare zi care trece cu acesti oameni la guvernare, se duc resursele Romaniei, interesele Romaniei, iar multe sunt ireparabile. Va avea aceeasi soarta si complexul Oltenia. s-au dus. PNRR sta acolo bine undeva. Ei sunt foarte fericiti ca nu primim nimic. Exista un zvon toate imprumutiurile au fost girate unei firme. Da niste calificative tarii, un zvon…”, a mai spus Mihai Tudose, relatează Bugetul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here