Un picher din Slivilești și-a înjunghiat mama și și-a agresat nepotul minor! A fost trimis în judecată, în stare de libertate, după patru ani

2378

În Gorj, prima dată ești bătut, agresat, înjunghiat, chiar omorât, și abia apoi ajungi să ți se facă dreptate, la instanță. Cel puțin asta este opinia rudelor unui picher de 57 de ani din Slivilești, sat Șiacu, care este acuzat că și-a agresat, în mai multe rânduri, proprii părinții, mama având 77 de ani, iar tatăl 83 de ani, dar și un nepot în vârstă de doar cinci ani. Pe nume lui Bălescu Gheorghe s-au deschis mai multe dosare penale, toate pentru amenințare și fapte violente, dar doar pentru una dintre plângeri anchetatorii au considerat că făptașul merită să ajungă 24 de ore în arest. Este vorba de fapta din 2017. Făptașul a fost lăsat apoi în libertate, să își terorizeze în continuare părinții, spun consternate rudele, care arată că abia după patru ani, pentru unele dintre fapte, fiul a ajuns să fie trimis în judecată. Alte două dosare penale, unul constituit după ce fiul își înjunghie propria mamă, sunt încă în cercetare la procurori.

Părinții lui Bălescu Gheorghe, picher la Secția L4 Drobeta Turnu Severin, Districtul 6 Turceni, spun că sunt terorizați de fiul în vârstă de 57 de ani. De câțiva ani de zile, cei doi au înroșit 112 sesizând comportamentul violent, agresiunile și amenințările cu moartea de care au parte, dar nici asta nu i-a ținut departe de acțiunile fiului, care, din răutate, i-a lăsat și fără curent, trecând partida pe numele său, după ce ar fi sustras buletinul tatălui.
De altfel, unele dintre infracțiuni au ajuns să fie cercetate de procurori, dar în timp ce făptașul era cercetat în libertate, acesta comitea alte fapte penale, și mai grave. Pentru lovirea și alte violențe, dar și pentru amenințare, abia recent, la patru ani de la constituirea dosarului penal, fiul agresor ajunge să fie trimis în judecată.
Mai precis, pe 13 iulie 2021, judecătorul de cameră preliminară decide începerea judecății pentru Bălescu Gheorghe, asta în timp ce alte două dosare penale, și mai grave, sunt încă pe masa procurorilor.În unul dintre acestea, mama inculpatului a ajuns două săptămâni în spital și deține certificat medico-legal. A fost înjunghiată cu un cuțit în burtă de către propriul fiu, același care și-a terorizat și agresat nepotul în vârstă de 5 ani, asta în 2017. Șocant este însă că agresorul este liber, iar părinții și rudele se declară terorizați de acesta, mai ales că respectivul se laudă în fața victimelor că ar avea anchetatorii la degetul mic.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here