„Acolo, în colţ, cineva te iubeşte!”

604
fam.geicaAcesta este sloganul singurei familii de antrenori de box din România. Extrem de ataşaţi de sportivii pentru care se zbat zi de zi, Ninel şi Leontina Geică, îi vor însoţi pe aceştia la Finala Campionatului Naţional de Box la Seniori. Campionatului Naţional de Box la Seniori se va ţine la Arad în perioada 27 iulie-2 august. „Finala reuneşte cei mai buni pugilişti din ţară. Vor fi la Arad sportivi din categoria seniorilor, a tineretului, dar şi lotul olimpic şi naţional”, ne-a declarat Ninel Geică. Acesta va pleca la Arad cu patru sportivi: Veronel Tărău (57 kg), Petrişor Gănănău (91 kg), Adrian Motorga (+91 kg) şi Vlad Ionuţ Anca (57 kg).

Ninel Geică şi băieţii pe care îi antrenează, se află de două săptămâni în pregătire la Complexul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, pe cheltuielile clubului Pandurii.

La Arad, Geică va fi însoţit şi de soţia sa, frumoasa antrenoare de box, Leontina Geică, pe care soţul o alintă duios „Leo”. Cei doi sunt singura familie de antrenori de box din România. „Va veni şi ea cu mine la Arad, însoţită şi de grupa ei de la Pandurii” , a completat Ninel Geică.
Cei doi soţi ţin enorm de mult la sportivii pe care îi antrenează şi numai ei ştiu ce mândri sunt, atunci când vreun pugilist revine cu vreo victorie. Sloganul familiei Geică este: „Acolo, în colţ, cineva te iubeşte!”. Antrenorul vrea ca sportivii săi să revină de la Arad cu cel puţin două medalii şi chiar cu o centură de campion.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here