Şeful PDL Gorj, front comun cu şeful FNME

374

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, a organizat ieri o conferinţă de presă la sediul organizaţiei pentru a-şi exprima părerea în legătură cu referendumul de duminică dar şi cu scandalul declanşat la Rovinari, legat de interdicţia primită de mineri de a nu vota pe 29 iulie.

“Mă bucur că poliţia s-a autosesizat. Prin această autosesizare şi prin această anchetă se va demonstra că asistăm la încă o acţiune manipulatorie a preşedintelui Consiliului Judeţean şi a celor care îi suflă dânsului în ureche, pe acolo, probabil, subcomisarii politici pentru că nu i-a suflat comisarul poliţiei de la Rovinari, a subcomisarilor politici de pe la Rovinari care îi schimbă, care îi suflă dânsului pe la ureche. Se va demonstra că nu este nimic real. Este pur şi simplu o fumigenă”, a declarat Ruşeţ. “Nu poţi să acuzi pe cineva care se afla.. Vă dau exemplu, domnul Dragomirescu se afla pe perioada respectivă în concediu în Croaţia. Dânsul a venit acum câteva zile să audă că este învinuit de faptul că ar fi solicitat subordonaţilor domniei sale să îi predea buletinele. Ori dânsul nici nu mai e director din 6 mai, pentru corecta informare a dumneavoastră. În opinia mea acesta este un aspect. Pe de altă parte, să nu uităm că este o acţiune de intimidare, pusă la punct de USL, acţiune de intimidare asupra responsabililor din minerit şi energie”, a completat şeful PDL Gorj.
“Dacă dumneavoastră nu ştiţi, la unii dintre directori li s-a dat target. S-a spus ca lucrătorii din judeţele limitrofe să fie chemaţi la lucru în data de 29 pentru a se prezentat la vot la secţiile de votare din oraşele Turceni, din municipiul Motru, din comuna Mătăsari, din comuna Ţânţăreni. Deci, s-a dat target conducătorilor din minerit şi energie aşa că mă bucur că s-a deschis această anchetă. Va demonstra nevinovăţia şi totodată va demonstra modul josnic în care se face campanie electorală în această ultimă perioadă care trebuie să treacă până pe 29 iulie”, a completat Ruşeţ, pe acelaşi ton folosit de Marin Condescu, şeful FNME, în comunicatul acestuia de presă.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here