Buget de 200.000 de lei pentru asigurarea ambulanțelor din Gorj

937

Serviciul Județean de Ambulanță Gorj își asigură parcul auto, punând la bătaie nu mai puțin de 200.000 de lei fără TVA. Pentru asta, instituția caută o firmă de asigurare, contractul fiind atribuit prin procedură simplificată.

Concret, este vorba de o achiziție de servicii de asigurare facultativă CASCO pentru 45 de autosanitare. Acordul-cadru va fi încheiat pe o perioadă de un an.
„Prețul contractului nu se reactualizează, sumele de asigurare și prima asigurată fiind ferme pe toată perioada de derulare a contractului. În cazul reînnoirii parcului auto, pe perioada de derulare a acordului-cadru, asiguratorul va folosi aceleași prime de asigurare din oferta de preț depusă. Prima de asigurare va fi achitată în rate lunare de către asigurat, până la data de 30 a fiecărei luni”, se arată în caietul de sarcini.
Suma asigurată va acoperi ambulanța, dotarea medicală și dotările suplimentare ale autosanitarei. În plus, societatea de asigurări se obligă să cuprindă în polița de asigurare „asigurarea de accidente a pasagerilor, a echipajului medical și a conducătorului auto”.
Polița CASCO va asigura riscurile produse de avarii sau distrugeri ale autosanitarei, fiind acordate despăgubiri pentru ciocniri, lovituri, izbituri, zgârieri, căderi, incendiu, dezastre naturale sau vandalism.
Firmele de asigurări interesate de acest contract au termen până pe data de 4 mai, ora 15.00, să depună ofertele sau cererile de participare.
IRINA IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here