Manţog se pune preş în faţa PDL, iar partidul îl serveşte cu funcţii

468

IMG_4243După sentinţa Curţii de Apel Alba, când Ionel Manţog a fost spălat de infracţiunile de corupţie dar a fost cadorisit cu încă două de fals, pedelistul a prins iar glas. Se pune la dispoziţia PDL-ului care a tergiversat suspendarea sa din organizaţie, şi îşi arată chiar disponibilitatea de a pleca, convins fiind că nimeni nu îi va cere asta.

Mai mult, dinspre PDL Gorj, prin vocea purtătorului de cuvânt Dan Vâlceanu, altădată apropiat al fostului lider, Manţog este invitat să îşi exprime intenţia de a candida, asta pentru a putea fi sondat de partid pentru postul dorit.

La PDL Gorj lucrurile se schimbă de la zi la zi, asta însă în favoarea lui Ionel Manţog care a renunţat la proiectul UNPR, cum singur recunoaşte, şi s-a agăţat de PDL. Dacă cu sabia scoasă nu a putut să îşi redobândească vechea poziţie în filială, Manţog a schimbat tactica, şi încearcă pe cale amiabilă să se reîmpace cu foştii combatanţi. Declară astfel public că se pune la dispoziţia PDL, şi subliniază că dacă partidul îi va cere să plece o va face, menţionând însă cum s-a luptat el în justiţie să îşi facă dreptate, mai ales că nici măcar nu a recepţionat casa care i s-a construit în cartierul Primăverii.

Poftit la posturi

Şi aşa cum probabil s-a socotit, PDL-ul prin vocea purtătorului său de cuvânt Dan Vâlceanu îl pofteşte joi, la masa întinsă, pe prigonitul Ionel Manţog, căruia îi este indicat să facă cerere la filială, pentru funcţii. Dan Vâlceanu susţine astfel că Manţog ar fi putut fi sondat de PDL, asta dacă în prealabil ar fi anunţat că vrea vreo funcţie. Vâlceanu îl dă astfel ca exemplu pe Marcel Romanescu care a solicitat public să intre în sondaj iar Biroul Permanent Judeţean al organizaţiei a acceptat. Aceiaşi excepţie s-a făcut, de altfel, şi în cazul Rodicăi Dârnu şi a lui Vasile Picioruşi. Manţog trebuie însă să treacă de BPJ-ul PDL, singurul organism care poate stopa accesul lui Manţog spre o potenţială candidatură.

Reabilitat politic

Şi astfel, reabilitarea politică a lui Ionel Manţog s-ar putea înfăptui chiar mai repede decât s-ar fi gândit politicienii Opoziţiei că s-ar putea întâmpla. Pentru a întregi ,,tabloul” Dan Vâlceanu are grijă să menţioneze, la conferinţa de presă a PDL Gorj de joi, că Ionel Manţog nu va fi suspendat din partid. “Faţă de Ionel Manţog acest partid şi membrii acestei organizaţii au un respect pentru că a fost omul care a condus organizaţia asta. Mi se pare aşa o forţare să începem să discutăm la modul drastic şi să luăm o măsură fără să o cântărim foarte bine prima dată”, a subliniat Vâlceanu.

A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here