Voica are contracandidat la Săcelu

398

voica saceluPrimarul Ion Voica de la Săcelu, trecut recent în barca UNPR, are un prim contracandidat la alegerile locale de anul viitor. Acesta este Florin Jurebie, afacerist local din Săcelu, care conduce de altfel şi organizaţia PRM din localitate.

 

Conducând organizaţia PRM Săcelu, Florin Jurebie, a obţinut la alegerile europarlamentare cel mai mare procent din comună dintre partidele care au avut candidaţi la acel scrutin. Acum Jurebie anunţă că este pregătit să intre în lupta electorală şi împotriva primarului din Săcelu, Ion Voica, cu care a avut numeroase conflicte. Primarul Voica va candida şi el pentru un nou mandat pe listele UNPR-ului. Asta în condiţiile în care are o condamnare cu suspendare pentru accidentul provocat de el în decembrie 2008.

Trei capete de acuzare au fost formulate la adresa edilului, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, pentru fiecare fiind pronunţare diferite pedepse, cea mai mare, de un an şi zece luni, acesta fiind şi cea care figurează în cazierul lui Voica. Reamintim că primarul a lovit cu maşina Primăriei Săcelu două femei în vârstă care veneau de la slujba de la biserică, una dintre ele murind pe loc. Edilul nu a rămas atunci la locul evenimentului rutier, ascunzându-se după cum au susţinut sătenii. El a fost prins ulterior de poliţişti şi arestat preventiv pentru o lună de zile.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here